top of page

LASSE I PARKENS SCEN

Det är många av er som undrar varför vi inte har någon livemusik i år, nu när restriktionerna har släppt och man kan trängas och gunga till härliga toner precis som förut. Vi förstår att ni undrar och att en del också är väldigt besvikna, förlåt oss!

 

Vi som driver Lasse i parken älskar livemusik, annars hade vi aldrig kommit på tanken från start. Faktum är att vi innan pandemin trodde att ett Lasse i parken utan livemusik inte kunde existera. Sommaren 2020 öppnade vi för säsongen med en klump i magen, hur skulle det gå utan musiken? Det gick bra och vi har lärt oss mycket, tack vare våra fantastiska gäster. Vår långsiktiga plan är att återgå till att ha livemusik, inte i samma utsträckning som tidigare, vi behöver hitta en bättre balans och ett koncept som vi kan förvalta bättre.

 

Nu står vi dessutom med en scen som behöver totalrenoveras för att det ens ska vara möjligt att ha liveband och konserter. I år finns inte incitament till den stora investering som en renovering innebär och vi har därför beslutat att pausa musiken helt och samtidigt återhämta oss efter två tuffa år. I höst tar vi beslutet om att riva de befintliga scenen, vi kommer bygga upp en ny scen när allt tillåter, och därefter erbjuda livemusik ett par gånger i månaden under säsong.

 

Med hopp om er förståelse! 

VAD HÄNDER OM DET REGNAR?
 
OFTAST INGENTING - VI HAR ETT TAK SOM SKYDDAR MOT REGNSKURAR. REGNAR DET KRAFTIGT OCH ÄVEN BLÅSER KAN DET DÄREMOT BLI INSTÄLLT. KONTAKTA OSS OM DU ÄR OSÄKER!
bottom of page