

TIPS!
Ta en fördrink på verandan innan middagen, det är ett trevlig sätt att samla alla i ditt sällskap innan ni går till bords i matsalen.
FESTVÅNING
Festvåningen står öppen från april till september. Vi kan ta emot sällskap upp till 38 personer för sittande middag inne i det vackra torpets 1700-tals miljö. Med vällagad mat och personlig service i en avslappnad miljö vill vi skapa en minnesvärd stund för dig och ditt sällskap.
MENYFÖRSLAG TILL FESTVÅNINGEN
För sällskap om minst 20 personer. Välj samma meny till hela sällskapet med undantag för allergier och vegetarianer/veganer.
MENY 1
Gratinerad getost med betor och mandel
Arancini med karl-johan, tomat, parmesan, friterad kapris
Blåbärspaj med vaniljsås
595.-
MENY 2
Toast Skagen toppad med löjrom från Vänern
Helstekt ryggbiff med rödvinssås, haricots verts, grillad tomat och parmesan rösti
Chokladtårta med hjortron och lättvispad grädde
645.-
MENY 3
"Sikaforsare" - renskavsröra på rostad kavring med löjrom från Vänern
Halstrad fjällröding med vitvinssås, löjrom och sparris
Chokladtårta med hjortron och lättvispad grädde
645.-
MENY 4
Klassisk löjromstoast
Hjortytterfilé med calvadosgräddsås, pommes duchesse och äppelchutney
Vit chokladmousse med rabarbercurd, mandel och färska bär
695.-