
KVÄLLSMENY SERVERAS 17.00 - 21.00
SMÅRÄTTER OCH SALLADER
RÅRAKA MED VÄNERN LÖJROM, GRÄDDFIL, RÖDLÖK & CITRON 245
GÅR ATT FÅ VEGANSK MED TÅNGCAVIAR, HAVREFRAICHE, AVOKADO
BURRATA MED TOMAT, BASILIKA, SURDEGSBRÖD 175
VEGETARISK
TOAST SKAGEN TOPPAD MED VÄNERN LÖJROM 225
BOOKMAKER TOAST BIFF, PEPPARRROT, DIJON, ÄGGULA, TOMATSALLAD 215
CAESARSALLAD MED MAJSKYCKLING, BACON, PARMESAN, KRUTONGER 215
RÄKSALLAD MED AVOKADO, ÄGG, SPARRIS, ÖRTDRESSING 245
VARMRÄTTER
BOUILLABAISE MED DAGENS FISK, RÄKOR, BLÅMUSSLOR, RÖDRÄKA, AIOLI, SURDEGSBRÖD 275,-
HALSTRAD RÖDING MED VITVINSSÅS, SPARRIS, LÖJROM, FÄRSKPOTATIS 295
WALLENBERGARE MED ÄRTOT, RÅRÖRDA LINGON, POTATISPURÉ, SKIRAT SMÖR 235
ENTRECÔTE MED VITLÖKSSMÖR, RÖDVINSSÅS, POMMES, TOMATSALLAD 365
ARANCINI FRITERADE RISOTTOBOLLAR MED KARL-JOHAN, TOMATSÅS, PARMESAN,
FRIITERAD KAPRIS 225,-
VEGETARISK
BAKAD SPETSKÅL MED BLOMKÅLSPURÉ, TOMAT, PUYLINSER, SVAMP, HARICOTS VERTS, PARMESAN, ÖRTDRESSING 225,-
VEGETARISK, GÅR ATT FÅ VEGANSK
KVÄLLENS HUSMAN FRÅN 195
EFTERRÄTTER
VIT CHOKLADMOUSSE MED RABARBERCURD, MANDEL, MARÄNG 125
BLÅBÄRSPAJ MED VANILJSÅS 125
CHOKLADTÅRTA MED VISPGRÄDDE OCH FÄRSKA BÄR 125
MENU IN ENGLISH
SERVED MONDAY - SATURDAY 17.00 - 21.00
SMALLER DISHES AND SALADS
HASH BROWN WITH SWEDISH CAVIAR, SOUR CREAM, RED ONION, LEMON 245
"SKAGENRÖRA" SHRIMPS WITH MAYONAISE, DILL, SWEDISH CAVIAR AND TOAST 225
BURRATA WITH TOMATOSALLAD AND GRILLED SOURDOUG BREAD 175
BOOKMAKER TOAST WITH BEEF, DIJONMUSTARD, HORSERADISH, EGG YOLK, TOMATOSALAD 215
SHRIMPSALAD WITH AVOCADO, EGG, ASPARAGUS, AND A CREAMY HERB DRESSING 245
CAESARSALAD WITH CHICKEN, BACON, PARMESAN, CRUTONS 215
MAIN COURSES
BOUILLABAISSE WITH FISH OF THE DAY, SHRIMPS, MUSSELS, AIOLI, SOURDOUG BREAD 275
SEARED CHAR WITH WHITE WINE SAUCE, ASPARAGUS, SWEDISH CAVIAR, POTATOES 295
"WALLENBERGARE" VEAL PATTIES WITH GREEN PEAS, LINGONBERRIES, POTATO PUREE AND BUTTER 235
ENTRECÔTE WITH GARLIC BUTTER, RED WINE SAUCE, FRENCH FRIES ANF TOMATOSALAD 365
BAKED CABBAGE WITH CAULIFLOWER PUREE, TOMATO, LENTILS, MUSHROOMS, PARMESAN AND A CREAMY HERB DRESSING 225
ARANCINI WITH PORCINI, TOMATOSAUCE, PARMESAN , DEEP FRIED CAPERS 225
DISH OF THE EVENING
1-3 DISHES FROM 195
DESSERTS
BLUEBERRY PIE WITH VANILLA CREAM 125
CHOCOLATECAKE WITH WIPPED CREAM AND FRESH BERRIES 125
WHITE CHOCOLATEMOUSSE WITH RHUBARB, ALMOND, MERINGUE 125