
SMÅRÄTTER OCH SALLADER
RÅRAKA MED KALIXLÖJROM, GRÄDDFIL, RÖDLÖK & CITRON
GÅR ATT FÅ VEGANSK MED TÅNGCAVIAR, HAVREFRAICHE, AVOKADO
295
TOAST SKAGEN TOPPAD MED KALIXLÖJROM
255
BURRATA MED TOMAT, BASILIKA, SURDEGSBRÖD
VEGETARISK
185
BOOKMAKER TOAST BIFF, PEPPARRROT, DIJON, ÄGGULA, TOMATSALLAD
225
CAESARSALLAD MED MAJSKYCKLING, BACON, PARMESAN, KRUTONGER
238
RÄKSALLAD MED AVOKADO, ÄGG, SPARRIS, ÖRTDRESSING
259
VARMRÄTTER
BOUILLABAISSE MED DAGENS FISK, RÄKOR, BLÅMUSSLOR, RÖDRÄKA, AIOLI, SURDEGSBRÖD
298
HALSTRAD RÖDING MED VITVINSSÅS, SPARRIS, LÖJROM, FÄRSKPOTATIS
345
WALLENBERGARE MED ÄRTOT, RÅRÖRDA LINGON, POTATISPURÉ, SKIRAT SMÖR
269
ENTRECÔTE MED VITLÖKSSMÖR, RÖDVINSSÅS, POMMES, TOMATSALLAD
398
ARANCINI MED KARL-JOHAN, TOMATSÅS, PARMESAN, FRIITERAD KAPRIS
VEGETARISK
255
BAKAD SPETSKÅL MED BLOMKÅLSPURÉ, TOMAT, PUYLINSER, SVAMP, HARICOTS VERTS, PARMESAN, ÖRTDRESSING
VEGETARISK, GÅR ATT FÅ VEGANSK
255
KVÄLLENS HUSMAN FRÅN 225
EFTERRÄTTER
BLÅBÄRSPAJ MED VANILJSÅS
135
CHOKLADTÅRTA MED VISPGRÄDDE OCH FÄRSKA BÄR
135
SAFFRANSPANNKAKA MED DROTTNINGSYLT, VISPGRÄDDE, MANDEL
135
VIT CHOKLADMOUSSE MED RABARBERCURD, MANDEL, MARÄNG
149
MENU IN ENGLISH
SMALLER DISHES AND SALADS
HASH BROWN WITH SWEDISH CAVIAR, SOUR CREAM, RED ONION, LEMON
295
"SKAGENRÖRA" SHRIMPS WITH MAYONAISE, DILL, SWEDISH CAVIAR AND TOAST
255
BURRATA WITH TOMATOSALLAD AND GRILLED SOURDOUG BREAD
185
BOOKMAKER TOAST WITH BEEF, DIJONMUSTARD, HORSERADISH, EGG YOLK, TOMATOSALAD
225
CAESARSALAD WITH CHICKEN, BACON, PARMESAN, CRUTONS
238
SHRIMPSALAD WITH AVOCADO, EGG, ASPARAGUS, AND A CREAMY HERB DRESSING
259
MAIN COURSES
BOUILLABAISSE WITH FISH OF THE DAY, SHRIMPS, MUSSELS, AIOLI, SOURDOUG BREAD
298
SEARED CHAR WITH WHITE WINE SAUCE, ASPARAGUS, SWEDISH CAVIAR, POTATOES
345
"WALLENBERGARE" VEAL PATTIES WITH GREEN PEAS, LINGONBERRIES, POTATO PUREE AND BUTTER
269
ENTRECÔTE WITH GARLIC BUTTER, RED WINE SAUCE, FRENCH FRIES ANF TOMATOSALAD
398
ARANCINI WITH PORCINI, TOMATOSAUCE, PARMESAN , DEEP FRIED CAPERS
255
BAKED CABBAGE WITH CAULIFLOWER PUREE, TOMATO, LENTILS, MUSHROOMS, PARMESAN AND A CREAMY HERB DRESSING
255
DISH OF THE EVENING price from 225
DESSERTS
BLUEBERRY PIE WITH VANILLA CREAM
135
CHOCOLATECAKE WITH WIPPED CREAM AND FRESH BERRIES
135
SAFFRONCAKE WITH JAM, WIPPED CREAM, ALMOND
135
WHITE CHOCOLATEMOUSSE WITH RHUBARB, ALMOND, MERINGUE
149